Honlapkészítés

« Vissza a szolgáltatásokhoz

Korszerű és igényes honlapok letisztult kinézettel. Az elkészült oldalak teljes mértékben megfelelnek a hivatalos szabványnak. Egyszerűen működik!

Kérésére elkészítjük személyes vagy céges oldalát a világhálón. Több éves tapasztalattal rendelkezve korszerű, mai igényeknek megfelelő honlapot tervezünk.

Honlapjaink legfontosabb jellemzői:

» Letisztult, szép felület.

» Rendezett, hibátlan, szabályos kód HTML5, Javascript és CSS nyelven. Megfelel a hivatalos W3C szabvány feltételeinek.

» Statikus és dinamikus weboldalak (Wordpress, vendégkönyv, e-mail küldő).

» Animációk, különleges megoldások Javascript (jQuery) segítségével.

» Akár több nyelven is elérhető oldalak.

» Kereső- és böngészőbarát honlapok.

A tarifákról, részletekről és lehetőségekrül a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek egyikén érdeklődhet. Tárhelyet egyelőre nem tudunk biztosítani, de szívesen segítünk annak megtalálásában!

Tekintse meg referenciaként az eddig elkészített munkáinkat!

animus.trioartmusic.hu

A miskolci Animus Csengettyű együttes honlapja. Képek (jQuery galéria), zenék (beépített YouTube videók), rendszeresen frissülő időpontok a fellépések oldalán. Ellenőrzött PHP vendégkönyv, mely először nekünk küldi el az üzeneteket, így feltöltés előtt kiszűrjük a kéretlen bejegyzéseket. Az oldal magyar és angol nyelven is elérhető.

tarogato.czentnar.hu

Czentnár Ferenc honlapja. Képek (jQuery galéria), zenék (beépített YouTube videók), rendszeresen frissülő időpontok a fellépések oldalán. Ellenőrzött PHP vendégkönyv, mely először nekünk küldi el az üzeneteket, így feltöltés előtt kiszűrjük a kéretlen bejegyzéseket.

www.saletrom.net

A Budapest Józsefvárosi Református Egyházközség honlapja. A kezdőlap a legfontosabb hírt (illetve az aktuális programot) jeleníti meg először, ahonnan egy kattintással továbbléphetünk. Szintén ezen az oldalon találunk egy PHP üzenetküldőt, ahol az oldal karbantarójával vehetjük fel a kapcsolatot. Az üzenetküldő űrlap többszörös SPAM-szűrést tesz lehetővé: saját kialakítású rendszert használ a kéretlen levelek elkerülésére. A kezdőlapon megjelennek a gyülekezet Twitter-oldalának legújabb bejegyzései is (jQuery). A hírek oldalán csak az első két bejegyzés jelenik meg, a többi egy elrejtett archívumból újra előhívható (jQuery). A hangfelvételeket egyedi kategorizáló program teszi átláthatóvá (jQuery). Ez lehetővé teszi a különböző kategóriák külön webcímről történő megjelenítését is. Több oldalra bontott galériát találunk az oldalon, melyben egy jQuery képmegjelenítő segítségével nézegethetjük a fotókat.

czentnar.hu

Czentnár Simon honlapja.