Programozás

« Vissza a szolgáltatásokhoz

Ha igazán jó reklámot szeretne cégének, honlapjának, az online játék manapság az egyik leghatásosabb eszköz erre a célra. Megrendelésre elkészítjük és az Ön igényeihez igazítjuk az egyszerű, de annál népszerűbb játékprogramok egyikét. Megjelenítésükhöz a széles körben elterjedt Java formátumot, vagy a Javascript programozási nyelvet használjuk.

Kérésére átalakítunk egy már meglevő játékot: képekkel, hangokkal az Ön honlapjához, cégének arculatához igazítjuk. Lehetőségeinkhez mérten saját ötleteket, egyéni megoldásokat is meg tudunk valósítani.

Játékaink legfontosabb jellemzői:

» Szórakoztató, kidolgozott játékok akár több nyelven is.

» Windows és Mac OS X operációs rendszereken futtatható programok EXE és APP formátumban.

» Online játszható programok a Java plugin, illetve a Javascript programozási nyelv segítségével.

» Kérésére az Ön által beküldött hangokat és képeket is beépítjük a játékba.

» Kisebb alkalmazásokat is készítünk (fájlok írása és olvasása online Java alkalmazások esetében nem lehetséges).

» Online ponttáblázat PHP segítségével.

» Kérésére a Java játék csak az Ön honlapján fog működni, így elkerülhető a játék ellopása, más oldalon történő felhasználása.

A tarifákról, részletekről és lehetőségekrül a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek egyikén érdeklődhet. Megrendeléskor elküldjük a beillesztéshez szükséges kódot tartalmazó HTML fájlt, valamint magát a játékot, egy JAR fájlt (vagy Javascript fájlt), melyet szintén fel kell tölteni a honlapra. Először mindenképpen töltse le próbajátékunkat és győződjön meg róla, hogy tárhelyszolgáltatója biztosan engedélyezi az ilyen típusú játékok feltöltését és futtatását!

Tekintse meg referenciaként az eddig elkészített munkáinkat!

TAM stones (Próbajáték)

A Trio-Art Music logikai próbajátéka. A játék célja, hogy az azonos színekből álló összefüggő területeket kattintással eltüntessük. A játékmező elforgatásával újabb összefüggő területek jelennek meg, illetve eltűnhetnek a korábbiak.

A játék letölthető változata elérhető itt.

Memória

A jól ismert memóriajáték online játszható változata. Kérésére a játékkártyák mellett a program kinézetét is személyre szabjuk. Az egyik legkedveltebb műfaj a cégek, vállalatok honlapján megtalálható játékok között!
A játékot biztonsági védelemmel láttuk el; a JAR file pillanatnyilag csak szerverünkön fut. A játék más szerverre feltöltve és a számítógépre letöltve sem működik.

Blue Friends

Két kék barát kalandja egy egyszerű és egyben izgalmas ügyességi játékban. A bal és a jobb gombokkal irányíthatjuk a figurákat, a le és a fel gombbal ugorhatunk. A játék célja, hogy kikerüljük, illetve átugorjuk a balról és a jobbról érkező akadályokat.
» A Blue Friends 2008-ban a Clickteam és a Gamesare Studios 20 soros programozói versenyén 30 pályázatból a 13. helyezést érte el.
» A játék letölthető változata Mac OS X operációs rendszerre 2008-ban hetekig vezette az Apple hivatalos honlapján található Dashboard Widget-ek toplistáját.
» Az Apple németországi újságjában, a Mac Life 2008. novemberi számában is megjelent, ahol 6 kiválasztott program közül a Blue Friends kapta a legtöbb pontot.